top of page

Verzending en Retourneren 

Lees hier hoe wij dat doen

Verzending

Bestellingen worden binnen 2-4 werkdagen na ontvangst van betaling verstuurd. Voor gepersonaliseerde bestellingen of grote bestellingen kan deze termijn afwijken, hierover zal dan direct na plaatsing van de bestelling contact worden opgenomen per email. Alle bestellingen worden met de hand verwerkt, waardoor de levertijd kan variëren, maar de levertijd van 2-4 dagen proberen we zoveel mogelijk te handhaven.

Verzendkosten

Kosten voor verzending variëren per product en land:

NL

Standaard verzending : 6,95

Brievenbus verzending: 4,50

Belgie

Standaard verzending : 11,00

 

Duitsland

Standaard verzending : 13,00

Voor overige landen zullen de verzendkosten in overleg zijn.​

Retourneren

Niet tevreden met je bestelling? Binnen 8 dagen na ontvangst van het product, heb je de mogelijkheid deze terug te sturen. (alleen voor niet gepersonaliseerde bestellingen). Retour is alleen mogelijk als de artikelen in originele staat en niet beschadigd zijn. 

 

Retour Aanmelden
1. Aanmelden:

Stuur een e-mail naar liefe@live.com om dit formulier aan te vragen en je retour aan te

melden.

2. Verpakking:

- Pak de producten in originele staat weer in. Gebruik de verpakking waarin je de bestelling hebt ontvangen mits deze niet meer te gebruiken is, dan in een andere doos.

- Plaats het ingevulde retourformulier in de doos.

- Plak het retourlabel goed zichtbaar op de doos. Die kun je na het uitprinten van dit formulier onderaan afknippen en op de doos plakken. Zorg dat het adres label goed leesbaar is.

3. Verzending:

- Lever het pakket in bij het postkantoor.

- Bewaar het verzendbewijs goed totdat de retour volledig is afgehandeld. Dit is je bewijs dat het pakket daadwerkelijk is verstuurd en kan bij verlies tijdens transport naar worden gevraagd.

- Liefe NL is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketten tijdens het retour sturen.

Terugbetaling Retour

Kosten voor het retour sturen:

De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Stuur je een product terug omdat deze beschadigd is en je dit kunt aantonen, of verkeerd is geleverd? Dan vergoeden wij deze kosten achteraf.

Wanneer betalen we terug?

Zodra het retour product netjes en in goede originele staat bij ons binnen is, maken wij de door jou gemaakte kosten (kosten van het product) binnen 8 dagen na ontvangst van het retour product naar je over.

Waar ontvang ik het teruggestorte bedrag?

Wij storten het volledige aankoopbedrag op dezelfde manier terug zoals je hebt afgerekend. Lukt dit niet? Dan nemen we contact met je op.

Afhandeling

Zodra de retourzending bij ons is verwerkt krijg je hierover automatisch bericht. Dit proberen wij natuurlijk zo snel mogelijk te doen. Heb je na 8 dagen nog niets van ons vernomen? Neem dan contact met ons op.

bottom of page